<<

Tur til Triungsvann

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
39.8
KM
VARIGHET
01:55:31
TID
STIGNING
902
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Turen gikk fra Stabekk opp til Øverland Gård og innover Ankerveien. Der hvor Ankerveien deler seg fra Murenveien kan man velge å sykle videre ned Ankerveien i retning Fossum. Jeg velger å sykle litt opp bakken og ned stien som er merket som Ridesti, kun for å få litt mer terrengsykling. Videre tar man av til venstre i krysset ved Haga Golf.

Der fortsetter man opp bakken og ned til Lund. Rett før Lund kan man holde til venstre og sykle på stien til man kommer til Skytterkollen. Her kan det være greit å holde seg på stien siden det er skytebane. Følg så veien ned og til Fossum for videre opp til Triungsvann.

For de som liker å legge på turen litt kan man enten sykle en tur opp til Haslumseter Kapell eller Brunkollen før man fortsetter ned til Fossum og Ruglandsveien og Vollsveien.

Jeg har planer om å finne en sti som går fra Triungsvann inn til Kampen, hvor man både kan sykle til Tobonn eller Sørkedalen. Trolig er det ikke mulig når det er veldig vått.Kilde: http://sykkelstien.info... (mer)

Forfatter: Espen Linaker
Tid stoppet
00:07:34
TIMER
Tid I bevegelse
01:55:31
TIMER
Snitt hastighet
20.7
KPH
Innsenderen: SykkelStien.info
Starter i: Stabekk, Akershus, NO
Start: Jun 30, 10 19:50
Lengde: 39.8 kilometer
Høydeprofil: + 902 / - 777 m
Maks helning
Snitt helning
Underlag: Grusvei
Egnet for: Terrengsykling
 

Tid som er gått:
00:00:00

32x
Avspillingshastighet