<<

Høle-Ims-Sandnes

0 kommentarer
Passer For
LENGDE
46.0
KM
VARIGHET
02:34:52
TID
STIGNING
846
METER
TOPPUNKT
MOH
MAX HELNING
PROSENT
Denne turen går fra Sandnes og første krysningspunkt Vatnekrossen, som er et sentralt krysspunkt for de fleste rutene på denne siden av Sandnes.
Det er enorme forskjeller i topografien på relativt korte avstander ihvertfall til Høle. Her får man på Noredalsveien mange og lange moter, og den ene lange tar over for for den du akkurat har lagt bak deg opp Noredalen.
Vel opp på fljellet og Høleveien er det endel mindre stigninger og første når man passerer Tegnesdal og Tegnesdalvatnet, kommer dette over i lettere terreng.
Herfra og ned til Høle får du igjen for slitet. Her bærer det utfor i lange utforkjøringer og de varer så og si helt ned til Høle.
Fra Høle mot Ims er terrenget mye enklere og hanskes med og lett kupert. Ryfylkeveien forbi Fløysvik og videre ut på Lutsiveien går relativt sett endel fortere, men til tross for at Ryfylkeveien er merket som offisiell sykkelsti til både Hommersåk, Sandnes og Stavanger, er det smalt. Konkurrassen om de få meterne må du dele med andre tohjulinge... (mer)r og biler.
Lutsiveien forbi Vatneleieren (HV08) og inn til Sandnes igjen via Vatnekrossen er lett.
Turen passer nok ikke for barn, men det er en kjempetur. Alternativt kan man ta av til Høle, ta ferge over fra Lauvik og sykle videre til foten av Preikestolen.

Kilde: http://sykkelstien.info
Forfatter: Tormod Hanstad
Tid stoppet
00:00:00
TIMER
Tid I bevegelse
02:34:52
TIMER
Snitt hastighet
17.8
KPH
Innsenderen: SykkelStien.info
Starter i: Rovik, Rogaland, NO
Start: Mai 01, 13 11:08
Lengde: 46.0 kilometer
Høydeprofil: + 846 / - 840 m
Maks helning
Snitt helning
Underlag: Asfaltert vei
Egnet for: Landeveisykling
 

Tid som er gått:
00:00:00

32x
Avspillingshastighet